Att köpa kaninbur

En kanin med en god livsmiljö kommer att njuta av att vara i den. Ta dig tid att välja rätt en för komfort och hälsa ditt husdjur. För större kaniner, bör buren vara minst 70cm till 100 cm så den har utrymme att röra sig.

Steg

1.

Bestäm var du kommer att sätta buren. Kommer din kanin bor i ditt hem? Kommer det att gå inomhus eller utomhus? Vad skydd kommer det att få? Hur många kaniner kommer att gå i buren?

2.

Besluta om den bästa typen av livsmiljö för din kanin. Burar är dyr, och tenderar att vara alltför små och obekvämt för kaniner. Många kaninägare föredrar att köpa hund eller små djur pennor att hålla kaniner i. Vissa människor gör sina egna livsmiljöer ur gallerhyllor eller från scratch. Välj det alternativ som passar dig när det gäller hur mycket utrymme du har och hur mycket du kan spendera.

3.

Storleken på bur frågor. De flesta burar som säljs i djuraffärer är alldeles för liten för kaniner. Enligt kammaren Kanin Society, bör buren vara minst fyra gånger större än kaninen. Naturligtvis är större alltid bättre.

4.

Få mask höger. Speciellt inte gör det för stor, särskilt om någon av kaninerna i buren kommer att vara barn någon gång.

5.

Välj en golvmaterial. För en kanin bur med ett helt golv, kanske du vill prova strö utbildning. Kaniner är oftast mycket lätt strö utbildas, så det finns ingen anledning att använda en tråd botten bur ändå. I stället investera i en låda. För en tråd golv, se till att ge en matta av något slag så att kaniner har en platt plats att stå En bur med en tråd golv kommer att orsaka ömma hasleder i kaniner, så om det är det enda alternativet, måste du sätta något över den för att skydda din kanin är känsliga fötter.

6.

Dörrarna är en viktig, men lätt förbisedd aspekt av burar. Har buren öppnas utåt från sidan, att låta kaninen komma ut på egen hand när man vill spela? Eller är det öppet på toppen, tvingar dig att ta kanin ur själv? (Om den öppnas åt båda hållen är det ännu bättre.)

länkutbyten